СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ, МАРИНОВАНІ В ПИВІ
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ, МАРИНОВАНІ В ПИВІ Інгредієнти: свинячі ребра - 1 кг цибуля - 2-3 шт пиво - 1 склянка сіль і чорний мелений перець - за смаком Спосіб приготування: Ребра поріжте на порції, обріжте зайвий жир. Вимийте, обсушіть, натріть сіллю і перцем. Цибулю очистіть і поріжте кільцями. У контейнер для маринування викладіть шар реберець, потім шар цибулі, знову шар реберець і шар цибулі і так далі. Останній шар – цибуля. Залийте пивом. Зверху покладіть щось важке і поставте в холодильник на ніч. Запікайте ребра на мангалі до готовності. БІЛЬШЕ СМАЧНИХ РЕЦЕПТІВ В НАШІЙ ГРУПІ. ПРИЄДНУЙТЕСЬ: http://www.ok.ru/retseptylu